Nytårskur i Brejning bådklub.

Kære medlemmer.

Så er vi klar til en ny sæson i BBK og det ville derfor glæde os, at se rigtig mange af jer til vores nytårsfrokost lørdag den 13. januar kl. 13.00 i klubhuset.
Mad og drikke har i selv med. Øl og vand kan købes. Vi giver kaffen og småkage til.
Så velkommen til lidt social hygge, om livet i havnen og en god snak om den nye sæson der venter os i 2018.
De bedste hilsner og med ønske om et godt nytår.
Aktivitetsudvalget i BBK.

Generalforsamling i Brejning Båd Klub.

Brejning Båd Klub indkalder til generalforsamling den 15. marts 2018 kl. 19.00 i klubhuset.

Dagsorden iflg. vedtægterne.
Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Indkomne forslag bliver optaget på dagsordenen. Dagsordenen bekendtgøres senest 8 dage før generalforsamlingen, ved opslag i klubhuset.

Virtuel Skipper

sejlads for de kuldskære

se her

Vi mangler livredder
Vi mangler 3 til 4 personer som vil tage livredderprøve / bassingprøve således, at i kan hjælpe med nogle vagter i løbet af sæsonen, vi har kun p.t. 1 livredder.

Vi starter torsdag d. 9/11 kl 20-22 v/ svømmehallen med teori og fredag d. 10/11 20.00 til 21.30 med bassingprøve.
Kontakt Amir Reches telf. 29348344   Mail: heilmannreches(at)gmail.com eller
Einar Andersen telf. 22582890   Mail: niessandersen(at)hotmail.com

Bestyrelsen i BBK

SVØMNING

Kære medlemmer.
Så er vi klar i svømmehallen igen,vi åbner søndag d. 29 okt. kl 12.00-14.00 og herefter hver søndag frem til og med april 2018. Der vil være enkle undtagelser hvor hallen er lukket. Lukket mellem jul og nytår (opstart 6 jan 2018). Alle medlemmer af BBK m/familie børn og børnebørn er velkommen og vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af tilbudet.

Bestyrelsen i BBK

Sejlsportsligaen i Brejning var en succes

Tak til alle sponsorerne for deres støtte og tak til alle hjælpere.

Her er der et avisudklip, hvor du kan læse, hvad avisen skrev om  kapsejlladsstævnet i Brejning arrangeret af sejlsportsligaen.

J70-kapsejlads-2017.pdf

Se mere på sejlsportsligaens website her eller på Brejninghavn's egen side omkring denne event.

Sejlsportsligaen >>

sslb.brejninghavn.dk >>

Har du en kapsejler i maven, så se her

Alle der er har lyst til at sejle Sejlsportsliga J70 er velkommen til at kontakte Jørn Pedersen på jsp(at)ph2000.dk

Sidste tilmelding 18. marts

BBK-selvbetjening

Ansøg om medlemsskab

Kapsejlads
Sejlskolen
Ungdomsafdeling
Kajak
Afdelinger og udvalg
Love og sikkerhedsbestemmelser
Referater generalforsamling
Ref. bestyrelsesmøder
Ref. fællesm. BBK og FBL
Ref. stormøder med udvalg
Regnskab & Budget
Udlån af klubhus
Modtag medlemsinfo her

Udmeldelse af BBK

Hvis du ønsker at blive udmeldt af Brejning Båd Klub skal du logge ind på:

BBK-selvbetjening

Du skal indtaste dit medlemsnr. for at blive logget ind. (Medlemsnr. og password står på kontingentopkrævningen for 2017)

Talenten og Sejlsportsliga
Bookning af J70 og RIB
Her kan du tilmelde dig eller henvende dig til Jørn ang. Talenten, Sejlsportsligaen eller bookning af J70 / RIB. Beskriv hvad det er du gerne vil vide og Jørn vender tilbage. Du skal være medlem af Brejning Båd Klub for at kunne lave booking af J70 / RIB. For at blive medlem skal du gå ind på BBK-selvbetjening under Klubben.

Foreningsoplysninger

Navn: Brejning Båd Klub